Minecraft Pocket Edition v0.14.0 Build 3 Full Apk İndir




Minecraft Pocket Edition Full 0.14.0 Build 3 Ücretsiz Android Apk İndir

Minecraft Pocket Edition full apk, 15 TL bir miktar ile android markette satılmasına rağmen 10 milyon indirmeye ulaşarak belkide pek çok ücretsiz oyunun indirme sayısını geçmeyi başarmış, eğlenceli bir arcade oyunudur. Minecraft ilk olarak bilgisayarlara çıkmıştır ve gerçekten kısa bir süre içinde popüler olmuştur. Mobil sektörünün gelişmesi üzerine "Mojang"firması oyunu mobil için tasarlayarak "Minecraft Pocket Edition" adında android markete sunmuştur.

Oyundan bahsedecek olursak, 2 mod bulunmaktadır. Bu modlardan bir tanesi "Survival" diğeri ise "Creative" adındadır. 
Survival modunda ağaç, kuzu, domuz, inek keserek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Ağaçlar ile kendinize ev yaparak gece çıkan zombilerden, diğer farklı türdeki canavarlardan korunabilirsiniz. Ayıca kuzu, domuz, inek keserek ise yemek yiyebilirsiniz. 
Creative modunda ise yemek yemenize, ağaç kesmenize gerek yok, çünkü bu modda ölmüyorsunuz ve tüm malzemeler hazır olarak gelmektedir. Ayrıca geceleri de canavarlar çıkmamaktadır.

Oyun bundan ibarettir, isterseniz İnternet aracılığı ile arkadaşlarınız ile aynı server'da oynayabilirsiniz. Android markette 15 TL'ye satılan Minecraft Pocket Edition oyununu aşağıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Kurulum
İndirdiğiniz dosyayı cihazınıza kurmanız yeterli olacaktır.


İndirme Linkleri
Minecraft Pocket Edition v0.14.0 Build 3 Full Apk İndir














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder